Golfbanen

De Costa Brava is rijk aan golfbanen. Er zijn vele schitterende banen met 18 holes. Een groot voordeel is dat u geen lidmaatschap nodig hebt. Desondanks doet u er wel verstandig aan om te reserveren als u met een grote groep wilt gaan golfen.

Club de Golf Girona

Vier kilometer ten noorden van het centrum van Girona ligt de schitterende Club de Golf Girona. Deze baan is zeer mooi. Zo zijn er kunstmatig aangelegde meren en heuvels te bewonderen die het spel moeilijker maken. De baan telt 18 holes en heeft een totale lengte van 6100 meter. Er is een goede driving range en er zijn tevens 2 putting greens.

Website Club de Golf Girona

golfgirona

Costa Brava Golf Club

Dertig kilometer ten zuiden van Girona en op zes kilometer afstand uit de kust ligt de Costa Brava Golf Club. De eerste 9 holes zijn erg heuvelig en de bossen maken het er niet makkelijker op. De laatste 9 holes zijn aflopend en eindigen op vlak terrein. De totale lengte van de baan is 5573 meter. Naast de 18 holes zijn er goede oefenfaciliteiten zoals putting greens.

Website Costa Brava Golf Club

Emporda Golf Club

Op 40 kilometer afstand van Girona ligt bijna aan de kust tussen Pals en Torroella de Emporda Golf Club. Deze baan is erg gevarieerd. Zo zijn er meren, bomen, duinen en bunkers. Er zijn maar liefst 27 holes die kunnen worden gespeeld. Er zijn veel oefenfaciliteiten zodat ook de mindere spelers beter kunnen worden.

Website Emporda Golf Club

Golf Platja de Pals

Deze golfclub ligt op ongeveer 200 meter lopen vanaf het appartement. Deze baan is zonder twijfel een van de moeilijkste banen van de Costa Brava. Door de vele bomen en bunkers scoren alleen de besten een birdie op een van de 18 holes. De totale lengte van de baan is 6200 meter. Deze golfclub is het zeker waard om een keer te bezoeken.

Website Golf Platja de Pals

Pitch and Put Gualta

De pitch and put Gualta wordt gezien als een Par 3 van korte afstanden, de 18-holes Gualta cursus is een genot voor golfers. Met bunkers, meren en grote greens biedt het een uitdaging voor golfers van alle niveaus en vaardigheden. Het voordeel voor beginners is het feit dat ze zijn toegestaan ​​om de baan te spelen na een paar lessen, p & p handicaps zijn niet verplicht. De meer ervaren golfers kunnen genieten van het korte spel van deze golfbaan, een rondje over alle 18 holes kost slechts 2 uur.

Website Pitch and Put Gualta